Brza isporuka

1 do 2 radna dana

BESPLATNA DOSTAVA

iznad 60 KM

a
Menu

Search
Generic filters
Exact matches only

O nama

U osmišljavanje i izradu Olival kozmetike utkano je znanje, stručnost i iskustvo. Sve je počelo sa starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas tradicija ide ruku pod ruku s modernom kozmetologijom.

Prije 25 godina vlasnica Olivala, mr.pharm. Vlasta Pojatina pokrenula je malu galensku proizvodnju u prizemlju obiteljske kuće i prema tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda, vodeći se bogatstvom prirodnih sirovina. I dan danas, našu kozmetiku proizvodimo na isti način u našem proizvodnom pogonu u zapadnom dijelu Zagreba.

Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. Proizvodi su certificirani prema ISO 22716 standardu koji garantira provođenje dobre proizvođačke prakse i jamči visoku kvalitetu proizvodnje, sljedljivost i zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Cjelokupan Olival asortiman broji više od 100 proizvoda za njegu lica, tijela i kose. Od već dobro poznate kolekcije Smilje certificirane NATRUE certifikatom, Čarobne linije i Professional kolekcije do Natural šampona i proizvoda za SPA njegu, u našem asortimanu možete pronaći kvalitetnu, prirodnu kozmetiku za svaki tip kože, namjenu i potrebu.

Košarica Proizvod izbrisan. Vrati
  • No products in the cart.